30jan.

2011-01-30
emelie och emma for nyss hem, vi har suttit och kollat på massa gamla bilder, bakat kladdkaka och bara pratat typ! var typ hundra år sen sist vi var med varann bara vi tre så det var trevligt! :) och jag kom just på att jag och daniel varit tillsammans i 2 år och 7 månader nu, eller för 50 minuter sen var det exakt så länge sedan!!

1a bilden är ögonblicket för 2år och 7mån sen då vi blev tillsammans(L)
mycket snygga och ser mycket kära ut....! haha
emma och emelie får vara med på ett litet hörn:

nöjd

2011-01-26
känner mig duktig! jag stannade ju på skolan efter jag slutat, slutade kl ett och satt kvar till kvart över fyra då pappa kom och hämtade mig så jag fick köra hem! under den tiden (mellan ett och fyra) så hann jag se dansuppvisning (som jag skrev i förra inlägget..), jag hann prata mycket med fanny, jag hann plugga asmycket och jag hann skriva ut en massa papper som blev stora häften som vi ska ha prov på om nån vecka! OCH dom häftena har jag pluggat på hela kvällen typ! gått igenom dom flera gånger och sen har jag strukit över det viktiga och blabla. nu förtjänar jag en macka och daniel kommer snart, hejdå! :D

gjorde ett collage för nån dag sen, mycket fint huh?!

26jan

2011-01-26
fick sluta lite tidigare idag, visade upp musikvideorna på esteten och sen slutade vi! sitter nu i uppehållsrummet med fanny och kollade nyss på en dansuppvisning som var här. ska sitta här till fyra då pappa ska hem så jag ska nog plugga lite till dess, iallafall när fanny har farit om en timme! :) HAREGÖTT.

tisadfn

2011-01-25
vi blev storögd i lördags..! och ja vi är mycket snygga... har inget att skriva, är på skolan idag och har engelska nu. ikväll ska jag nog fara till bräntis och åka lite slalom! HEJDÅ.

måndag

2011-01-24
Hej. Förra veckan orkade jag inte uppdatera nåt, jag gjorde ändå ingenting speciellt... menmen, i helgen gjorde jag egentligen inte så mycket. Först i fredags så följde jag med pappa till Öst där han skulle ha "möte", så jag var jag med HoV och Arijan ett tag, såg lite lets dance och så. Sen for vi hem och jag gjorde ingenting. I lördags var pappa och Viktor i Bygdsiljum så jag var hemma själv. Därför tänkte jag att jag skulle vara duktig och ta lite friskluft så jag gick ut och skottade, vilket tog ett tag för jag gjorde det så noga! :D På kvällen kom Hanna, Victoria, Anna, Erika, Marika och Alexandra hit och vi pratade massa och åt kaka och popcorn och lekte och såå. När dom for hem kom Daniel hit och vi sov till typ 1 på söndagen så då var hela dagen borta kändes det som... Daniel åt middag här och sen somnade vi i soffan medan vi såg nåt tv-program om tjocka människor. Sen vaknade vi perfekt till solsidan och efter det for Daniel hem.
Inatt kunde jag inte sova, hade typ ont i magen och huvet så jag stannade hemma från skolan idag. Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa alla tusen sidor anteckningar vi gjort på samhälls så jag iallafall kan LITE till provet...... harebra! :D

19jan

2011-01-19
igår var jag hos frisören, jag gjorde håret mörkt så nu är jag brunett! :D idag har jag både redovisning på min aerobicsdans och sen på esteten också, ser väl hur det går! just nu sitter jag iallafall helt själv i klassrummet och väntar på att nån ska komma och göra mig sällskap! HEjDÅÅ

måndag

2011-01-17
i helgen gjorde jag inte så mycket. var med emma och vickan på lördagkväll, kollade på när mitt lag hade match och vann med 8-4 igår och typ inget mer än det. idag var det skola och vi hade aerobics på friskvården och jag sög idag... jag kunde verkligen inte hänga med så var tvungen att sätta mig på sidan en stund så jag kunde återhämta mig eller nåt. efter skolan gick jag, signe och sara till statsbiblioteket och jag hyrde en bok till engelskan. sen for jag hem och började göra mat och sen dess har jag kollat igenom typ hela min dator om jag hittat nån bra film eller bilder till våran musikvideo.. hittade bara några och sen har jag lyssnat på kent hela kvällen också! nu ska jag fika sen blire nog att se film! :D HAREBRA.

hej

2011-01-14
daniel mår bättre nu, han kan iallafall röra sig och så! den här veckan har det bara varit lugnt i skolan. min grupp ligger LITE efter i vårat arbete i estet där vi ska göra en musikvideo... så ska FÖRSÖKA fixa lite filmklipp i helgen så vi kommer bli klara någon gång..! annars blire typ att vara med daniel och vännerna i coola o'block. pappa for till kittelfjäll idag så vi kommer säkert vara där om det händer nåt! nu ska jag se utröstningen i let's dance. :)

11januari

2011-01-11

min lilla daniel har ramlat och slagit sig.............. eller så flög han några meter från skotern och landade på huvet och har blåmärken typ överallt och blåöga och ont lite här och där. trasig skoter och hjälmen är paj. han hade inte fått hjärnskakning, TUUUR han hade hjälm säger jag bara, han hade väldigt tur också för eftersom han landade på huvet kunde han lika gärna ha brytit nacken eller nåt.. :((((( men doktorn sa iallafall att han skulle ha någon som kollade till han under närmaste dygnet ifall det skulle bli värre eller att han skulle svimma eller må dåligt eller nåt så jag ska sova här hos han och se till så han mår bra!:)
började skolan idag iallafall, eller egentligen började jag igår och hade 2 prov.. men idag var det vanlig skoldag. min mentor fick skrattattack såfort man sa något till henne och hon kunde inte sluta skratta.. hahah! sen på spanskan har vi fått en ny lärare IGEN för våran som vi hade förra terminen fick barn, och min RIKTIGA spanskalärare (som jag hade i ettan) har också fått barn så hon är också mammaledig.. och det var pågrund av senaste spanskaläraren som mentorn fick skrattanfall - hon minns inte vad den skulle heta, hon minns inte om det var en tjej eller kille, hon minns inte när den föddes, osv.. nu ska vi äta nåt sen sova! :D

hugrjfewdk

2011-01-09
idag har jag pluggat HELA DAGEN LÅNG! pluggade från att jag ätit frunch till middagen, sen efter middagen (dock inte lika effektivt) till typ för 2 timmar sen då pappa for till stan. då började jag baka cookies så har ätit det och nu väntar jag på att daniel ska komma och sen ska jag se till så viktor går isäng!

mycket söt gubbe, i knoow!!!! har suttit och fixat och trixat med den ett tag nu, tänkte ha den som en "hejdå" typ, om nån fattar vad jag menar. fast den var dock inte så fin som jag tyckte när jag gjorde den så vet inte hur det blir med det! haha, men HEJDÅ iallafall! :D

plugggggggggggg

2011-01-08
har suttit och pluggat spanska heeela kvällen..... astråkigt men nu kan jag nästan alla de 50 glosorna jag har till provet... nu är det bara att plugga in grammatiken och matten också!:( nu ska jag sova så min hjärna får vila lite! gooodnatt.

7jan.

2011-01-07
igår var jag hundvakt och pluggade hela dagen, eller så gjorde jag inte det.. men som ni ser har jag iallafall fixat designen och jag är asnöjd att jag gjorde allt själv och att jag har lärt mig lite hur man använder photoshop (lärde mig inte så mycket på lektionen..)! det var iallafall det jag gjorde ungefär hela dagen.. :D på kvällen for jag och kollade på våran match mot hörnefors, vi förlorade dock.. idag har jag inte hunnit med så jättemycket, daniel förhörde mig på spanskaglosorna en gång, sen gjorde vi klart the big pussel och sen har mamma gjort bullar så jag åt en bulle nyss och nu ska jag packa för att fara till pappa! :) hare braaa, sandra.

text + bilder.

2011-01-05
for till fläse en sväng och fikade hos simons föräldrar typ precis efter jag skrev förra inlägget. jag fick köra dit och hem och jag var asduktig! :D åt nyss en nattmacka så nu ska jag gå isäng! goooodnatt.

stan idag:
mina fina vänner.! :D
_________________________________________________________________________________________
nyår:
__________________________________________________________________________________________
mina ultragoda cupcakes:

fjärde januari

2011-01-04
idag har jag varit på stan med hanna, vickan och emma. köpte mig en tröja och en bh. fikade lite på brobergs och åt den supergoda mackan dom har där! tummen upp för det. kom hem vid fem iallafall och då åt jag middag. sen dess har jag pluggat spanska, tog nyss en paus och ska börja med matten nu! :) blir nog inte att fara ut nåt ikväll, och kommer nog vara ensam hela kvällen också om jag inte träffar daniel efter han varit klart med martin,. lägger in nå bilder från nyår och lite annat senare! :) HA DET BRA, sandra

ett mycket efterlängtat inlägg..!

2011-01-01
hej igen efter typ 100 år. jag suger på blogga men ska nog kanske ta tag i det nu när det är ett nytt år och allt! hoppas alla hade en bra nyårsafton iallafall! det hade jag, var med matilda och hennes familj och åkte skoter och sånt på dagen, sen vid halv 10 på kvällen for jag och matilda till pappa och vickan och anna kom dit. spelade nåt kul spel och sen gick vi ut och inväntade tolvslaget och öppnade sen vår coola pommac och gick sen runt lite och kollade på fyrverkerier och sånt. träffade emelie och daniel och drog med dom hem till mig, sen kom daniel, johan, martin, tobias och benna dit också. vi spelade nåt spel och systemlekar och massa annat. vi gick och la oss 8 på morgonen så var rätt trött på dagen eftersom vi sov i 4 timmar.
igår åkte folket skoter ut till gröthällan och själafjärden och tarv och runt i obbola lite. fick tillochmed köra! :D igårkväll bakade jag cupcakes och dom blev asfina och mycket goda.
idag har jag varit på stan och bytte min adidasjacka som jag fick när jag fyllde år mot en annan adidasjacka som va på rean och köpte dessutom en adidasväska också! sen köpte jag en halsduk. när jag kom hem gjorde vi mat och sen satte vi upp min tv på rummet! när vi var klara med det for jag till hanna och victoria, nu sitter vi här och har blivit sminkade av varandra och är mycket fina..! HAREGÖTT, sandra
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus